The Rock joutui lopettamaan koiransa – sylissä viimeiseen asti

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

The Rock -nimellä tunnettu näyttelijä Dwayne Johnson kasvatti hiljattain perhettään hankkimalla itselleen kaksi uutta koiranpentua, joiden nimet ovat Brutus ja Hobbs. Mies on julkaissut Instagram-tilillään hauskoja kuvia ja videoita hänen iloisista hetkistään uusien pentujen kanssa. Nyt The Rock joutui kuitenkin jakamaan suru-uutisen koskien suloista Brutusta.

Brutus oli syönyt kotipihalla kasvaneen sienen, joka oli ollut nuorelle pennulle kuolettavan myrkyllinen. Brutuksen immuunisysteemi oli alkanut kaatumaan ja myrkky oli alkanut heti tuhoamaan koiran maksaa. Brutukselle oli annettu antibiootteja ja pentu oli kiinnitetty elintoimintoja ylläpitäviin koneisiin.

The Rockille alkoi käymään selväksi, että pentu ei tule selviämään. Brutus oli hoidon aikana kovissa kivuissa, minkä vuoksi mies joutui tekemään surullisen päätöksen. The Rock joutui lopettamaan pienen Brutuksen, ja piteli rakasta koiraansa sylissään aina pennun viimeisiin henkäyksiin asti.

Another reminder we have to live and love as greatly as we can today, because tomorrow is never guaranteed. At approximately 11:15pm last night myself and @laurenhashianofficial had to make the painful decision to end Brutus' suffering by taking him off of life support and sending his soul to pup heaven. I held his lil' paw as he was finally at peace. As all puppies and dogs do, he ate a mushroom while playing outside with his brother Hobbs. This mushroom happened to have a lethal toxicity and within hours it was rapidly destroying his liver and immune system to the point of no return. I encourage all of you out there to be mindful of mushrooms in your yards, parks or anywhere outside your dogs play. What looks innocent, can be deadly to your lil' family members. Thank you Dr. Deckelbaum and Dr. West and the incredibly caring nurses and staff at The Animal Medical Center At Cooper City. We'll always love you Brutus.. and you'll always be my lil' main man and rough housing Brute. #RIPBrutus #WishICouldveSavedYouOneMoreTime

Kuva, jonka therock (@therock) julkaisi