Intialaismiehellä lähes kaksimetriset kynnet

Viihdeuutiset · Annika Kela

Intialainen Shridhar Chillal on kasvattanut vasemman käden kynsiään jo 62 vuotta. Tänä päivänä 78-vuotiaan miehen kynnet ovat lähes kaksimetrisiä, sillä lyhyimmällä kynnellä on mittaa 164,5 senttiä ja pisimmällä 197,8 senttiä.

Ei ole ihme, että Guinnes World Records on jälleen tänä vuonna myöntänyt Shridharille hänen kynsiään koskevan maailmanennätyksen. Chillalilla on pisimmät yhden käden kynnet maailmassa. Miehen kynsien yhteenlaskettu mitta on nimittäin 909,6 senttiä.

Shridhar on myöntänyt, että kynsien kasvattaminen on hankaloittanut hänen elämäänsä, sillä tavalliset arkiaskareet hoituvat ensisijaisesti oikean käden voimin. Mies kertoi, että hän on leikannut kyntensä viimeksi vuonna 1952 ja jo muutamassa vuodessa pitkät kynnet alkoivat vaikuttaa hänen arkisiin puuhasteluihinsa.

Chillal kertoi, että erikoisen projektinsa takia naiset ovat pysytelleet hänestä kaukana. Hän kertoi, että hän meni naimisiin vasta 29-vuotiaana, sillä sitä ennen kaikki naiset olivat vastanneet kieltävästi miehen kosintaan hänen kynsiensä takia. Mies ei ole antanut periksi kynsiensä suhteen ja hän on ylpeä ennätyspitkistä kynsistään.