Legendaarinen pilapuhelu! Tästä mallia myös Suomeen

Viihdeuutiset · Annika Kela

Australialaiset kaverukset olivat aikansa ratoksi päättäneet soittaa pilapuheluita ystävilleen. Miehet ovat kuvanneet hauskan tempauksensa videolle ja se on julkaistu netissä.

Miesten pilailuvideo osoittaa, että pilapuhelut naurattavat ihmisiä edelleen. Daily Mail -lehden mukaan miehet jekuttivat kavereitaan soittamalla heille kaiuttimen kautta. He asettelivat kaksi puhelinta vastakkain ja puhelimessa olevat miehet juttelivat keskenään.

Puhelimessa olleet miehet alkoivat väistämättä väitellä toistensa kanssa, sillä kumpikin luuli, että toinen osapuoli oli soittanut heille.

Hämmentävä keskustelu äityi pian kiivaaksi ja molemmat alkoivat kiroilla toisilleen. Pilailijoiden pokka petti ja he naureskelivat hiljaa puhelun taustalla. Videota on vaikea katsoa nauramatta ja se osoittaa, että pilapuhelut eivät vanhene.