Lentokenttä evakuoitiin häälahjojen takia – nimikirjaimet olivat liikaa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Mahdolliset pommiuhat eivät ole koskaan leikin asioita, varsinkaan lentokentillä. Erään pariskunnan saama häälahja johti 22. syyskuuta kokonaisen kentän evakuointiin Yhdysvaltojen Denverissä.

Lentokentän henkiökunta havaitsi turvatarkastuksessa olleen laukun sisällä pulloja, joissa luki räjähteisiin viittaava kirjainyhdistelmä TNT. Tämän lisäksi pullojen korkeista roikkui epäilyttävästi sytytyslangalta näyttävät narunpätkät.

Lentokenttä evakuoitiin välittömästi pommiuhan vuoksi, ja paikalle hälytettiin räjähteiden purkamiseen erikoistuneet asiantuntijat. Pian purkkien havaittiin kuitenkin sisälsivän räjähdysherkkien aineiden sijaan kylpysuolaa. Kyse oli vain häälahjasta, ja TNT-teksti viittasi hääparin etunimiin.