Vapaaottelijä testasi iPhone-puhelinten kestävyyden – kaikki kerralla pirstaleiksi

Digi · Tim Isokivi

Apple julkaisi syyskuussa uuden iPhone 6S -puhelinmallin. Yhtiö kuvailee uutta laitetta kestävimmäksi iPhoneksi tähän mennessä. Tuore video testaa tämän väitteen todenperäisyyttä hauskalla tavalla. Square Traden videolla iPhone 6 -puhelimia annetaan UFC-taistelija Luke Rockholdin käsittelyyn.

Ensimmäisessä osiossa testataan, kuinka laitteet kestävät miehen kierrepotkua. Kaikki puhelimet menevät potkun tuloksena yhtä helposti rikki. Seuraavaksi Luke Rockhold kokeilee taivuttaa puhelimia. Viimevuotisesta bendgate-kohusta tuttu iPhone 6 Plus -puhelin taipuu miehen käsissä kuin se olisi pahvia.

Sen sijaan uuden iPhone 6s Plus -laitteen taivuttaminen vie Lukelta peräti kahdeksan sekuntia, eikä puhelimen hajottaminen näytä olevan UFC-kamppailijaltakaan aivan helppo tehtävä. Uusi malli todellakin vaikuttaisi siis olevan aikaisempia versioita kestävämpi.