Raskaana oleva yllättyi – ultraäänikuvassa edesmennyt isoisä

Viihdeuutiset · Annika Kela

Raskaana oleva Jade Hornsby ei ollut uskoa silmiään nähdessään vauvastaan otetut 4D-kuvat. Ultraäänikuvassa nimittäin esiintyi Jaden edesmennyt isoisä. Hornsbyn oli vakuuttunut, että kuvassa olevat kasvot suukottelivat vatsassa olevaa vauvaa.

Mirror-lehden mukaan Jade tunnisti kasvojen kuuluvan isoisälleen, joka menehtyi vuonna 2007. Kuvat nähtyään odottava äiti liikuttui, sillä hänestä tuntui, että hänen isoisänsä oli edelleen läsnä. Hornsby uskoo, että kuvassa esiintyvä hahmo on Jack Hornsby, joka huolehtii lapsenlapsenlapseestaan tuonpuoleisesta käsin.

Jade kertoi, että hän ei ole aiemmin uskonut yliluonnollisiin asioihin, mutta kuva on muuttanut hänen mielensä. Odottavasta äidistä oli ihastuttavaa, että hänen syntymätön tyttärensä ja hänen isoisonsä olivat samassa kuvassa. Jade kertoi, että myös hänen äitinsä tunnisti kuvasta Jackin.