Isä jäi lasten kanssa kotiin – tämän videon äiti lopulta näki

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Lasten kanssa aikuisillakin on lupa hassutella ja heittäytyä erilaisiin leikkeihin mukaan. Eräs äiti sai iloisen yllätyksen kuvattuaan lapsiaan videolle, jossa lapset ovat jääneet isänsä hoidettavaksi. Isä hoiti oman osuutensa tyylillä ja sai varmasti vuoden isä -palkinnon tämän hoitovuoron jälkeen niin lapsilta kuin äidiltäkin.

Rujeana-niminen perheenäiti oli asentanut kotinsa olohuoneeseen kameran, että hän voisi kuvata äidilleen mitä tämän lapsenlapset puuhailevat kotona. Rujeana ajatteli saavansa suloisia hetkiä lasten leikeistä nauhalle, mutta niiden lisäksi videolle tallentui myös isän hoitovuoro.

Isä hoitaa pyykkejä samalla kun hän vahtii kahta pientä lasta. Lapset tanssivat olohuoneessa Katy Perryn musiikin tahtiin eikä mene aikaakaan, kun isä lyöttäytyy lasten seuraan. Lapset katsovat isää innoissaan, kun isä tanssii heille ja näyttää parhaat liikkeensä eläytyen musiikkiin. Video on ollut äidille varmasti todella iloinen yllätys, joka on taatusti jaettu isoäidinkin kanssa.