Napapiirin sankarit 2 saanut jo 100 000 katsojaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Napapiirin sankarit 2 -elokuva on kerännyt viidessä päivässä 102.254 katsojaa. Ennakkonäytökset mukaan lukien elokuvalla on koossa kaikkiaan 104.403 katsojaa. Elokuva on jatko-osa Napapiirin sankarit -menestyskomedialle.

– Napapiirin sankarit 2 keräsi avausviikonloppuna perjantaista sunnuntaihin 72 prosenttia enemmän katsojia kuin ensimmäinen elokuva, mikä on aivan uskomatonta, elokuvan tuottaja Jarkko Hentula iloitsee.

– Alusta alkaen tavoitteemme oli päästä samoihin katsojalukuihin kuin alkuperäinen elokuva, ja tämä avaus antaa siihen erinomaiset mahdollisuudet.

Ensimmäinen Napapiirin sankarit oli vuoden 2010 katsotuin elokuva yli 385.000 katsojallaan. Jatko-osan on ohjannut Teppo Airaksinen ja tuottanut Olli Haikka ja Jarkko Hentula Yellow Film & TV:stä. Ykkösosan tapaan myös jatko-osan on käsikirjoittanut Pekko Pesonen.