Pieni koira hyökkäsi karhujen kimppuun – suojeli kotipihaansa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Ranskanbulldoggi on todella suosittu lemmikkirotu, mikä johtuu varmasti paljolti rodun helppoudesta. Ranskanbulldoggit ovat lempeitä seurakoiria, ne eivät tarvitse kovin paljon liikuntaa, minkä lisäksi ne tulevat hyvin lasten kanssa toimeen.

Eräs perhe sai huomata, että ranskanbulldoggista kuoriutuu tarvittaessa myös erittäin pätevä vahtikoira. Perheen talon ulkopuolelle asennettu valvontakamera tallensi huikean tilanteen, jossa pieni ranskanbulldoggi hätyytti tiehensä kotipihaan tulleet tunkeilijat.

Videolla näkyy, miten koira tulee ulos ja huomaa kotipihalla tallustelevat karhut. Koira päättää yllättää karhut ja kävelee niiden taakse.

Koira säikäyttää karhut kunnolla ja hyökkää pelkäämättä niiden kimppuun. Koira jahtaa karhuja ympäri talon edustaa, kunnes karhut lopulta kiipeävät taloa ympäröivän aidan yli ja lähtevät karkuun. Kameraan tallentunut tilanne on varmasti yllättänyt perheenjäsenet täysin kun he ovat päässeet näkemään, miten peloton pikkukoira heillä onkaan.