Typerys sytytti kotinsa tuleen suorassa nettilähetyksessä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tulen kanssa leikkimisessä on aina mukana vaaramomentti, mutta erityisen suuri vaara on silloin, kun henkilöllä ei ole aavistustakaan siitä miten tuli käyttäytyy ja miten tulen saa tarvittaessa sammumaan. Nyt näin on käynyt japanilaisen uusavuttoman nettivideolla.

Videllla nähdään 4,5 minuutin kohdalla miten mies sytyttää tulitikun. Askin sytyttyä tuleen odotettua voimallisemmin mies heittää palavan askin pöydän alla olevaan roskakoriin. Samaan aikaan hän heittää palavan tulitikun viereiseen paperikasaan.

Molemmat syttyvät tuleen, eikä miehellä ole pienintäkään aavistusta miten tulipalon saa sammutettua. Mies heittää palavan paperikasan kaapin viereen ja poistuu hakemaan pientä määrää vettä. Se ei alkuunkaan riitä sammutukseen, eikä mies sen jälkeen osaa sammuttaa tulta edes peitollaan, sillä tulen tukahduttamisen sijaan hän vain lietsoo sitä entisestään. Pian huone onkin jo ilmiliekeissä paperien ja peiton palaessa.