Helsinkiläinen autopesula rysän päältä kiinni – asiakkaan Teslalla kaahattiin parkkihallissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Sähköautojen maailman ykkönen Tesla kiinnostaa kovasti autoihmisiä, ja moni haluaisi päästä kokeilemaan miltä jopa yli 700 hevosvoiman sähköautolla ajaminen ja erityisesti kiihdytteleminen tuntuu. Helsingissä erään autopesulan väki lukeutui samaan sarjaan.

Tesla-kuljettaja vei menopelinsä viime viikon perjantaina aamupäivällä Helsingin Kasarmintorin Carwash-autopesulaan. Palatessaan takaisin hän huomasi, että auton lokitietoihin oli jäänyt merkkejä selittämättömästä sähkönkulutuksesta autopesun aikana.

Pesulan henkilökunta ei ilmeisesti ymmärtänyt, että Tesla rekisteröi auton tapahtumat melko tarkasti ja lokitietojen tallentamisen lisäksi auton kojelautakamera tallentaa liikkeet videolle. Lokitietojen mukaan kahden kilometrin aikana auto oli kuluttanut poikkeuksellisen paljon energiaa.

Syy selvisi, kun autoilija katsoi mitä auton kojelautakamera oli tallentanut. Videolle oli tallentunut video siitä miten autopesulan henkilökunta kiihdyttelee autohallin ahtaissa tiloissa huomattavan suuriin tilannenopeuksiin testatessaan auton kiihtyvyyttä sekä ennen että jälkeen autopesun.

Nyt autoilija on julkaissut verkossa videon siitä miten autoa kohdeltiin sen ollessa autopesulassa. Videon perusteella kuljettajaa vaihdetaan useaan kertaan. Luonnollisestikaan pesulan väellä ei ollut mitään syytä kaahailla autohallissa. Videon perusteella on selvää, että kaaharit saattoivat vaaraan myös autohallissa mahdollisesti olleet sivulliset.

PÄIVITYS: Autopesula tarkennettu Carwashiksi.