Mystinen otus ihmetyttää Thaimaassa: Krokotiilin ja puhvelin risteytys?

Viihdeuutiset · Annika Kela

Pienen thaimaalaiskylän asukkaat ovat löytäneet puhveleidensa joukosta erikoisen näköisen otuksen Wanghinissa. Puhveli synnytti pienen vasikan, joka menehtyi pian syntymisensä jälkeen. Epämuodostunut eläin on aiheuttanut ihmetystä kyläläisten kesken.

Daily Mail -lehden mukaan vasikalla on paksu panssarimainen nahka, aivan kuin krokotiililla. Otuksesta on julkaistu useita kuvia ja videoita netissä. Asiantuntijat ovat olleet vasikan ulkonäöstä myös ihmeissään.

Kyläläiset ovat vieneet vasikan pieneen temppeliin, sillä sen uskotaan tuovan kyläläisille hyvää onnea. Ihmiset ovat parveilleet otuksen ympärillä ja sille on tuotu lahjoja. Vaikuttaisi siltä, että eläimen omituinen ulkonäkö jäänee mysteeriksi.