Tyttö yritti löytää yhden illan ihastustaan – pojan tyttöystävä vastasi!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

22-vuotias Pippa McKinney oli jakanut intohimoisia suudelmia Manchesterissa sijaitsevassa kuppilassa erään juhlantäyteisen illan päätteeksi. McKinney ihastui mysteeriseen suukottelijamieheen ja halusi löytää hänet uudelleen.

Tyttä ei kuitenkaan tiennyt pojasta mitään. McKinney päätti luottaa sosiaalisen median voimaan ja kirjoitti Facebookiin etsintäkuulutuksen hänestä.

McKinney huomasi romanttisen illan jälkeen kauhuissaan, että hän oli ottanut miehen puhelinnumeron ylös väärin. Numero oli ainut asia, joka naisella oli ihastuksestaan, minkä vuoksi hän päätti kirjoittaa etsintäkuulutuksen miehestä omalle Facebook-sivulleen. McKinney julkaisi etsintäkuulutuksen yhteydessä myös yhteiskuvan, jossa pari suuteli.

McKinney oli todella häpeissään, kun hänen yllätyksekseen Facebook-etsintä tuotti tulosta, mutta ei halutulla tavalla. Etsityn miehen sijaan hänen tyttöystävänsä oli nähnyt kuvan ja vastannut vihaisena McKinneylle. McKinney kertoi Metro-lehdelle saaneensa opetuksen ja miettivänsä seuraavan kerran toistamiseen, ennen kuin kirjoittaa mitään julkista enää sosiaaliseen mediaan ihmisestä, jota hän ei tunne.