Mies sai potkut pahanhajuisten pierujen vuoksi

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Lihatukussa työskennellyt mies irtisanottiin työpaikastaan, koska miehen pierut olivat haisseet niin pahalle. Irtisanotun miehen kollega ja vaimo on haastanut lihatukun oikeuteen miehensä puolesta, koska hänen mielestään irtisanomiselle ei ollut riittäviä perusteita.

Louann Clem kertoi My Central Jersey -sivuston mukaan, että hänen miehensä Rich oli ollut vatsalaukun ohitusleikkauksessa, minkä jälkeen Richillä oli ollut ongelmia vatsan ja suoliston kanssa. Leikkauksen jälkeen Rich alkoi kärsimään voimakkaasta ripulista ja suolistokaasujen muodostumisesta.

Louannin mukaan Case Pork Roll Co. -yrityksessä esimiehenä toiminut Thomas Dolan oli valittanut miehen piereskelemisestä jatkuvasti ja kysellyt, mitä asian suhteen voisi tehdä. Ennen irtisanomista Dolan oli ehdottanyt, että Rich työskentelisi kotonaan, koska toimisto haisi hänen läsnäollessaan niin pahalle.

Yrityksen omistaja Tom Grieb on kieltänyt väitteet Richin kiusaamisesta ja siitä, että miestä olisi koskaan edes irtisanottu. Griebin mukaan Rich oli itse poistunut työpaikalta, kun hänelle oli ehdotettu myynnin laskusta johtuen palkasta leikkaamista. Rich ja Louann pysyvät kuitenkin kannassaan ja vakuuttavat, että irtisanominen pahanhajuisen piereskelemisen vuoksi on tapahtunut.