Angelina Jolien lapsuudenkoti myynnissä – näin upea lukaali!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijäpariskunta Angelina Jolie ja Brad Pitt kertoivat äskettäin saavansa pian jälleen perheenlisäystä. Kahdeksanhenkisen perheen uusin jäsen tulee olemaan orvoksi jäänyt syyrialaislapsi. Nyt Angelinan oma lapsuudenkoti on tullut myyntiin.

New Yorkissa rauhallisella omakotialueella sijaitsevan asunnon hintapyyntö on kaksi miljoonaa dollaria. Angelina asui talossa 1980-luvulla yhdessä veljensä James Havenin ja äitinsä Marcheline Bertrandin kanssa. He muuttivat taloon äidin erottua Angelinan isästä, näyttelijä Jon Voightista.

Talon sijainti on ihanteellinen, koska Rocklandin rauhalliselle asuinalueelle ajaa New Yorkin Manhattanilta alle puolessa tunnissa. Samalla alueella asuu myös esimerkiksi Bill Murray. Vuonna 1959 rakennettu talo on täysin remontoitu.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash