Jackass-tähti Steve-O tuomittiin vankilaan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kerroimme aiemmin Steve-O -nimeä käyttävän Stephen Gloverin tekemästä tempauksesta, kun mies päätti näyttävästi osoittaa mieltään SeaWorld-vesieläinpuistoa vastaan. Glover kiipesi korkean nosturin yläosaan kymmenten metrien korkeuteen, heitti SeaWorld Sucks -tekstillä varustetun puhallettavan miekkavalaan ilmaan ja räjäytti ilotulitteita.

Moni luuli miehen olevan todellisessa vaarassa, minkä vuoksi paikalle soitettiin sekä ambulansseja että poliiseja, jolloin mies lopulta pidätettiin. Nyt Glover on Metro-lehden mukaan saanut tapauksesta seuranneen oikeudenkäynnin jälkeen tuomion eikä ole tällä kertaa selvinnyt enää pelkillä sakoilla sekoilustaan.

41-vuotias Glover tuomittiin 30 päiväksi vankeuteen, minkä lisäksi hän sai myös kolme vuotta ehdonalaista vankeutta ja 14.000 dollaria maksettavakseen. Oikeudessa Gloverin rikoksiksi oltiin lueteltu vandalismi, perusteettoman vaaratilanteen aiheuttaminen ja ilotulitteiden väärinkäyttö. Glover ei ollu vastustellut tuomiotaan vaan todennut, että hänen joutuessaan vankilaan sen vuoksi, että protestoi valaiden vangitsemista vastaan kaikki meni juuri niin kuin pitikin.