Miehet tavoittelevat metsuripartaa kaikin keinoin – jopa karvojen siirrännäisillä!

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Miesten metsurimuoti on aiheuttanut siloposkisille miehille harmaita hiuksia. Tuuhea ja muodikas parta olisi mukava kasvattaa, mutta sellaisen hankkiminen ei ole kovinkaan yksinkertaista ellei parrankasvu luonnollisesti ole kovin tehokasta.

Metsurimuodin myötä monet miehet ovatkin turvautuneet karvasiirrännäisiin. Tuuheapartaisen muodin myötä miesten ottamat karvasiirrännäiset ovat yleistyneet New York Times -lehden mukaan räjähdysmäisesti. Karvasiirrännäinen tehdään niin, että karva irrotetaan päänahasta tuppineen ja siirretään leuassa kohtaan, jossa karvankasvua ja tuuheutta halutaan lisätä.

Karvasiirrännäisiin tukeutuminen ei ole halpaa. Miehet käyttävät siirrännäisiin rahaa aina 4.000 dollarista huikeaan 22.000 dollariin saakka tavoitellessaan täydellistä partaa tai tuuheampia hiuksia. Karvasiirrännäisten suosio on kasvanut, mutta kaikki eivät välttämättä ota niitä pelkän metsurimuodin vuoksi.

28-vuotias Jose Armos on ensihoitaja. Hän huomasi nuoren ulkonäkönsä ja siloisten poskiensa aiheuttavan potilailla stressiä, koska he eivät luottaneet nuorelta näyttävän Armosin ammattitaitoon. Armos otti 7.000 dollaria maksaneet karvasiirrännäiset, joilla hän sai itselleen miehekkään parran. Armasin mukaan häntä on arvostettu parran ottamisen jälkeen enemmän.