Maailmankuulu nettipilailija kiteytti merieläinten kaltoinkohtelun

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman tunnetuimpiin pilailijoihin lukeutuva Remi Gaillard on tullut tunnetuksi toinen toistaan hulvattomimmista tempauksista, mutta nyt mies on vakavoitunut ja ottanut upeasti kantaa merieläinten vagitsemiseen, silmittömään tappamiseen ja huonoon kohteluun.

Gaillard päätti, että ihmisten ja merieläinten on aika vaihtaa osia ja lähti yhdessä parin ystävänsä kanssa merieläimiksi pukeutuneina ihastelemaan ihmisten arkea. Delfiini, valas ja miekkavalas muun muassa valo- ja videokuvasivat ihmisiä askareissaan.

Lopulta oli kuitenkin aika näyttää mitä delfinaariot ja merieläinpuistot oikeasti tekevät, joten Gaillard ystävineen ryhtyi saalistamaan ihmisiä kaduilla muun muassa verkoilla. Video osui maaliinsa, sillä se lähentelee jo kahden miljoonan katsojan rajapyykkiä.