Järjetön tempaus: 130 supertulista chiliä mehuksi – tältä näytti juominen

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

The Twin Brothers Challenge -kanava koostuu kahdesta miehestä, jotka ovat kaksosia ja nimen mukaisesti tekevät yhdessä erilaisia haasteita. Tällä kertaa veljekset ovat ottaneet haasteekseen maailman tulisimmat chilit, joista he tekevät mehulingon avulla makoisat juomat itselleen.

Veljeksillä on pöydällään 130 kappaletta chilipaprikoita, jotka ovat äärimmäisen tulista Carolina Reaper -lajiketta. Veljekset ovat ajatelleet haastaa toisensa juomakisaan, jossa he juovat kumpikin viisi pikkumukillista tulisista chileistä lingottua juomaa. Taipaleesta tulee arvatenkin todella tuskallinen.

Pelkkä chilipaprikoiden mehustaminen saa miehet yskimään, kun mehulinko päästää ilmaan chilipaprikoista irtoavia tulisia happoja. Kun juoma on viimein valmis, miehet kaatavat chilimehun mukeihin. Miehet laittavat elimistönsä todelliselle koetukselle juodessaan chilijuomat ja ovat vähällä tukehtua tehtävää suorittaessaan.