Maailman masentavimmat matkakohteet: Houkutteleeko joukkomurhasaari?

Matkailu Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Paikkakunnilla, teillä ja vesistöillä on usein erikoisia ja hauskoja nimiä. Nimien hauskuus saattaa perustua siihen, että nimi tarkoittaa toisella kielellä täysin eri asiaa. Tällä kertaa kartalla sijaitsevien paikkojen nimet huvittavat sen vuoksi, että ne ovat todella surullisia tai jopa hieman pelottavia.

Sydänsurujen tie tai surkeuden satama kuulostavat paikoilta, joita vain kirjailijat tai draamaelokuvien käsikirjoittajat voisivat keksiä. Sadtopographies-niminen Instagram-tili paljastaa, että surulliselta kuulostavat paikat ovat totisinta totta, ja osoittaa ne kuvien kera kartalta seuraajiensa ihasteltaviksi.

Instagram-tilille on koottu karttakuvia, joista löytyvät esimerkiksi Misery Bay, Despair Island, Melancholy Waterhole, Terror Lake, Slaughter Beach ja Massacre Island. Lisäjännitystä tai omaa surkeaa olotilaansa maksimoivat voivat halutessaan vierailla kyseisillä paikoilla, sillä niiden etsiminenkin on tehty helpoksi Instagram-tilin ilmoittaessa kunkin kohteen sijainnin.

Despair Island, Rhode Island, US #despair

Kuva, jonka @sadtopographies julkaisi

Slaughter Beach, Delaware, US #slaughter

Kuva, jonka @sadtopographies julkaisi

Melancholy Waterhole, Sturt, Australia #melancholy

Kuva, jonka @sadtopographies julkaisi

Massacre Island, Subd, Canada #massacre #explorecanada

Kuva, jonka @sadtopographies julkaisi

Mistake Island, Jonesport, U.S #mistake

Kuva, jonka @sadtopographies julkaisi

Tragedy Pool, Camballin, Australia #tragedy

Kuva, jonka @sadtopographies julkaisi

Point No Point, Hansville, US #nopoint

Kuva, jonka @sadtopographies julkaisi