Pojan niska murtui – lääkärit todistivat ihmeparantumisen!

Viihdeuutiset · Annika Kela

Puolitoistavuotiasta Jaxon Tayloria pidetään lääketieteellisenä ihmeenä. Pienokainen nimittäin selvisi hengissä auto-onnettomuudesta, jossa hänen niskansa murtui. Kun poika kiidätettiin sairaalaan, totesivat lääkärit, että pojan niska oli poikki.

7 News Melbourne -uutistoimiston mukaan Brisbanen sairaalan kirurgit onnistuivat kiinnittämään Jaxonin pään takaisin hänen vartaloonsa. Kirurgit onnistuivat yhdistämään nikamat toisiinsa pojan kylkiluista otetuilla paloilla.

Pienen pojan pään ympärille asennettiin metallinen kehikko, joka pitää pojan niskan suorassa toipumisen ajan. Kuin ihmeen kaupalla poika selvisi hengissä mahdottomasta tilanteesta. Lääkärit ovat pitäneet poikaa ihmeenä. Taylorin perhe sai äskettäin tietää, että pojan tukikehikko poistetaan kahdeksan viikon kuluttua.

Vastoin todennäköisyyksiä Jaxon tulee toipumaan onnettomuudesta. Lääkärit ovat testanneet pojan motorisia taitoja ja ne ovat samalla tasolla kuin ennen onnettomuutta. Pojan liikuntakyky säilyi ehjän selkäytimen ansiosta ja nyt hänen ennusteensa näyttävät lupaavilta.

Onnettomuus sattui Maronbahissa, Queenslandissa. Rytäkässä loukkaantui Jaxonin lisäksi hänen äitinsä ja yhdeksänvuotias sisarensa Shayne. Myös perheenjäsenet tulevat toipumaan. Lääkäreiden mukaan onnettomuus ei todennäköisesti tule rajoittamaan Jaxonin elämää. Lääkärit eivät osaa selittää Jaxonin selviämistä muuten kuin, että poika on todellinen ihmelapsi.