Emu hullaantui tennispallosta: Onko kahjompaa voitontanssia nähty?

Viihdeuutiset · Annika Kela

Australialaisnainen on julkaissut netissä riemastuttavan kotivideon, jossa hänen tyttärensä leikkii lemmikkiemun kanssa. Tytär heitteli pihalla tennispalloa ja emu juoksenteli sen perässä. Huvittava video osoittaa, että emu oli vähintäänkin yli-innokas leikin suhteen.

Kun se löysi nurmikolle heitetyn pallon, se alkoi hyppiä ja pomppia holtittomasti. Linnun huvittava tanssahtelu muistutti urheilutapahtumissa nähtyjä voitontansseja.

Lintu ei kyennyt noutamaan palloa tytölle, mutta se osasi esittää pallon löytymisestä huomiota herättävän tanssin. Lintu vaikutti olevan iloinen siitä, että sille heiteltiin palloa. Voi myös olla, että emu luuli palloa linnunmunaksi ja riemun tanssi olikin kauhun tanssi. Ehkäpä vain emuasiantuntija tietää totuuden tanssahtelusta.