Söpöyden huippu: Mangusti torkkui pehmolelujen seassa

Viihdeuutiset · Annika Kela

Päiväunien tarve oli yllättänyt nelisormimangustin kesken leikkien. Eläin oli kiivennyt pehmolelukoriin ja ottanut miellyttävän asennon pehmolelujen keskeltä. Mangustin hoitaja on kuvannut videon suloisesta eläimestä, joka torkkui tyytyväisenä korissa.

Pehmolelujen joukossa nukkuvaa mangustia ei ole erottaa lelujen joukosta. Eläin maastoutui lelujen sekaan täydellisesti. Satunnainen liikkuminen ja nytkähteleminen kuitenkin paljasti eläimen pehmolelujen keskeltä.

Nelisormimangustit ovat laumaeläimiä ja luonnossa jokaisella laumanjäsenellä on oma tehtävänsä. Eläin selvästikin koki olonsa turvalliseksi pehmolelujen ympäröimänä ja se vaipui päiväunille. Nukkuva mangusti on suloinen näky, vaikka se olisikin vielä suloisempi omien lajitoveriensa ympäröimänä.