Erikoinen liikeidea: Yritys järjestää valehäitä ihmisille

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Ihmiset rakastavat häitä, mutta hääjuhlissa on usein monia romantikkoja kalvava perusongelma on se, että niitä järjestetään liian vähän. Häät tulevat hääparille ja joissain tapauksissa myös heidän vanhemmilleen kalliiksi, minkä vuoksi ihmiset menevät yhä harvemmin naimisiin tai pitävät vain pienet ja intiimit hääjuhlat.

Argentiinalainen Falsa Boda -niminen yritys on päättänyt tehdä asialle jotain ja järjestää ihmisille häitä. Falsa Boda tarkoittaa suomeksi valehäitä. Yritys järjestää ihmisiä varten aidontuntuisia hääjuhlia, joissa juhliin tulevat ihmiset saavat pukeutua juhlavasti ja kokea oikeiden häiden tunnelmaa ilman, että kukaan oikeasti menee naimisiin.

Valehäissä on hääpari ja seremonia, mutta pariskunta koostuu näyttelijöistä eivätkä he oikeasti mene naimisiin. Seremonian lisäksi häissä on myös hauska hääbändi, erilaisia ohjelmanumeroita sekä tietenkin paljon tanssimista ja hääkakkua. Argentiinalainen Falsa Boda aikoo Metro-lehden mukaan laajentaa yritystään ja konseptiaan myös muihin maihin, joista ensimmäisenä valehääjuhlat on ehditty järjestämään jo Venäjällä Moskovassa.