Koira osti itselleen jäätelön – riemulla ei rajaa

Viihdeuutiset · Annika Kela

Eräällä jäätelöautonkuljettajalla on poikkeuksellisen karvainen, innokas ja hyväkäytöksinen vakioasiakas. Kultainennoutaja Zack on aina riemua täynnä nähdessään jäätelöauton ajavan pihatielle.

Koiranomistaja on opettanut koiralle, kuinka jäätelöostoksia hoidetaan. Älykäs karvakuono osaa nykyisin hoitaa ostoksensa ilman omistajansa apua. Zackin omistaja on julkaissut netissä videon, jossa koira asioi jäätelöautolla.

Koira ojensi kuskille rasian, jossa oli rahaa. Kuski otti rahat vastaan ja laittoi koiran astiaan jäätelöä. Kultainennoutaja heilutti häntäänsä iloisesti odottaessaan annostaan. Omistajan mukaan jäätelönsyönti ei ole jokapäiväinen tapa, mutta silloin tällöin hän antaa Zackille luvan herkutella jäätelöllä.