Lehmät adoptoivat orvoksi jääneen villisian

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Pieni villisian porsas oli hukannut emonsa ja vaellellut yksin pitkin saksalaisia metsiä. Porsas oli löytänyt tiensä eräälle maatilalle, jossa se oli lähestynyt lehmiä. Orvoksi jääneen porsaan onneksi lehmät kiintyivät villisian porsaaseen ja ottivat sen hellään huomaansa.

Maatilan omistajan 16-vuotias poika Jakob Kraft kommentoi NBC News -uutisille nähneensä, että lypsylehmien aitauksessa oli eräänä päivänä lehmien lisäksi juoksennellut pieni villisian porsas. Kraft arveli lehmien pitävän porsaasta, sillä ne olivat ohjanneet ja puskeneet pikkuista hellästi päällään.

Kraftin perhe on antanut villisian porsaan olla lehmien kanssa aitauksessa, koska se näyttäisi olevan sekä lehmien että porsaan toive. Lehmät viedään kuun lopussa sisälle navettaan, jolloin perhe katsoo, että haluaako porsas tulla lehmien mukana sisätiloihin vai päättääkö se lähteä omille teilleen takaisin metsään.