Mehiläisrekka suistui tieltä – miljoonat mehiläiset karkasivat

Viihdeuutiset · Annika Kela

Mehiläisiä kuljettanut rekka joutui onnettomuuteen moottoritiellä Oklahomassa, Yhdysvalloissa. Kuljettaja menetti autonsa hallinnan ja rekka suistui tieltä. Kuski selvisi rytäkästä lievällä loukkaantumisella.

Kyydissä olleet mehiläislaatikot sen sijaan levisivät ympäri tienvartta. Kun pelastuslaitos saapui paikalle, oli alue peittynyt ilmassa pörräävistä mehiläisistä. Osa mehiläisistä karkasivat ympäristöön ja osa jäi suojelemaan laatikoissa olleita kuningattaria.

Daily Mail -lehden mukaan onnettomuuspaikalle saapuneet pelastusajoneuvot peittyivät mehiläisistä. Asiantuntijoiden mukaan rekasta vapautui miljoonia mehiläisiä. Yhdysvaltalaisille mehiläistarhaajille menetys on suuri, sillä Pohjois-Amerikassa on muutenkin pulaa mehiläisistä. Asiantuntijan mukaan Oklahomassa oleville maatiloille onnettomuus on sen sijaan onnen potku, sillä karkurit käyvät todennäköisesti pölyttämässä tilojen kasvit.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat