Ravintola-annoksen kala ”heräsi henkiin” – asiakas kauhistui

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Joidenkin eläinten refleksit toimivat vielä pitkään sen jälkeen, kun niiden raajat on irrotettu esimerkiksi ruoanvalmistusta varten. Aikoinaan uutisoitiin kokkia purreesta käärmeestä, jonka pää oli ollut jo pitkään irrotettuna, minkä lisäksi lautasella on nähty myös kiemurteleva mustekala.

Nyt ihmetystä herättää erikoinen kala, joka näytti heräävän asiakkaan lautasella henkiin. Asiakas oli tilannut kiinalaisessa ravintolassa annoksen, jossa tarjoillaan kokonainen kala hapanimeläkastikkeen kera. Kun annos oli tullut asiakkaan eteen ja asiakas oli alkanut leikkaamaan kypsää kalaa, kalan evä ja pää olivat alkaneet liikkumaan.

YouTube-videolla nähdään asiakkaan kuvaama tilanne, kun kala alkaa sätkimään ja liikkumaan sen jälkeen, kun se on valmistettu. Asiakas alkaa syömään pöytään tuotua kala-annosta ja irrottaa kalan keskiosasta suikaleita puikoillaan, kun kala alkaa yllättäin liikkumaan ja pelästyttää asiakkaan pahanpäiväisesti.