Syystreffit ovat IN – lähde ruskaretkelle rakkaan kanssa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Monille tulee ulkotreffeistä mieleen lähinnä kesäsäässä tapahtuva tapaaminen, jossa niitylle levitetään punavalkoruudullinen viltti ja kuohuvaa mansikoiden kera. Syksy on kuitenkin mahtava vuodenaika tutustua uuteen kumppaniin ulkoilun merkeissä. Ideat ovat rajattomat.

Raikas ja värikäs syksysää houkuttelee ihmisiä luontoon. Vie kumppani treffeille kauniiseen maisemaan ja järjestäkää valokuvaussessio lehtikasoissa hyppien ja kannon nokassa istuen. Evääksi voi ottaa höyryävää kaakaota tai hehkuviiniä.

Syksyisin järjestetään useita eri ulkoilmatapahtumia, kuten markkinoita. Vie ihastuksesi torille maistelemaan vastaleivottuja piirakoita. Kaupungit ovat kirpeänä syyspäivänä houkuttelevia retkikohteita. Tutustu vaikka naapuripitäjään ja siellä sijaitseviin kahviloihin, kauppoihin ja museoihin.

Maaseudulta löytyy paljon tutustumisen arvoisia kohteita, kuten tuottajatoreja ja ratsastustiloja. Ruskaretken voi tehdä myös autolla ajellen tai polkupyörällä huristellen. Päivän päätteeksi voi tarjoilla höyryävän kuumaa kasvispataa ja kaivertaa kurpitsoja.