Teini on ilmetty Kylie Jennerin kaksoisolento

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Maailmalla tunnetaan lukuisia Kim Kardashianin kaksoisolentoja. Viime aikoina yhä useammat nuoret naiset ovat yrittäneet matkia tähden pikkusiskon, Kylie Jennerin tyyliä. Yksi amerikkalaisteini on onnistunut tässä hämmästyttävän hyvin.

Michiganin Hartlandista kotoisin oleva Gabrielle Waters ei alkujaan matkinut tietoisesti Kylie Jennerin tyyliä. Lukuisten ihmisten luultua häntä 18-vuotiaaksi realitytähdeksi Gabrielle kuitenkin päätti ryhtyä Kylien täysipäiväseksi kaksoisolennoksi.

– Kun aloin pukeutumaan hänen tavallaan, ihmiset alkoivat pysäyttelemään minua kaduilla ja jopa shoppaillessani ostoskeskuksessa, Waters kuvailee The Mirror -lehdelle.

Nykyään Gabrielle Watersin pukeutumis- ja meikkaustyyli on lähes identtinen kuuluisan teini-Kardashianin kanssa. 19-vuotias on opetellut jopa tähden maneereita voidakseen poseerata esikuvansa lailla kuvissa.

– Kylie on työskennellyt kovasti rahansa eteen. Hän on saavuttanut erittäin paljon ikäisekseen. Hän on idolini ja inspiraationi, Gabrielle kertoo.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat