Opiskelijat taistelevat dildoilla uutta aselakia vastaan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Monet amerikkalaiset ovat raivoissaan uuden lain hyväksymisestä, minkä ansiosta aseiden tuominen kouluun tulee olemaan sallittua. Elokuusta 2016 eteenpäin amerikkalaiset yliopistot tulevat sallimaan käsiaseen kantamisen koulussa, mikä monien opiskelijoiden mielestä tuntuu todella edesvastuuttomalta ja huonolta suunnalta asevalvonnan kannalta.

Teksasin yliopistossa Jessica Jin johtaa protestia uutta lakia vastaan. Jin on Metro-lehden mukaan pöyristynyt päättäjien tekopyhyydestä saadessaan selville, että aseiden kantaminen pitkin yliopiston kampusaluetta tulisi olemaan sallittua, mutta muun muassa täysin turvallisten ja hauskojen seksilelujen kantaminen koulun alueella on kiellettyä.

Jin johtaa #CocksNotGlocks -nimistä protestia, johon noin 1.500 opiskelijaa on ottamassa tällä hetkellä osaa. Protesti alkaa 24. elokuuta 2016, eli samana päivänä kuin aseita saa tuoda kouluun. Aseiden sijaan protestoijat kiinnittävät mahdollisimman isot hieromasauvat reppuunsa kiinni ja kantavat niitä ottaakseen kantaa lakiuudistukseen.