Heteronaiset sängyssä toisten naisten kanssa – syyt paljastettiin

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Jaclyn Glenn pitää YouTube-kanavallaan videoblogia, jossa hän käsittelee erilaisia puheenaiheita, ilmiöitä ja ateismia. Glennia kiinnosti tietää, minkä vuoksi heteronaiset eivät koe olevansa lesboja, mutta haluavat kuitenkin harrastaa seksiä toisten naisten kanssa.

Glenn sai muutaman naisen vastaamaan kysymyksiin videolla ja koosti vastaukset yhteen. Naiset paljastavat, että ensimmäinen kerta, kun nainen menee sänkyyn toisen naisen kanssa on suurimmalla todennäköisyydellä silloin, kun hän on humalassa. Toinen kerta voi olla jo hieman harkitumpi ja tilaisuuden sattuessa nainen voi ajatella tehneensä sen jo kerran, minkä vuoksi naisen kanssa oleminen ei tunnu enää niin suurelta asialta.

Monien naisten mielestä kolmannella kerralla nainen haluaa varmistua itse siitä, voisiko hän kenties olla lesbo vai ei. Glenn kysyi naisilta, minkä vuoksi he luulevat lesbojen haluavan olla heteroiden kanssa. Naisten mielestä he pitivät haasteesta ja halusivat kokeilla, että pystyvätkö he viettelemään heteron naisen harrastamaan seksiä kanssaan.