Joanna Krupan rohkea asu petti yökerhossa – ei ollut mitään alla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippumallin ja realitytähti Joanna Krupa on eläinten oikeuksien puolestapuhuja. Krupa on ollut mallina eläinoikeusjärjestö PETA:n useissa eri kampanjoissa, joissa hänet on nähty poseraamassa myös pelkässä vartalomaalissa.

Viikonloppuna Joanna kuvattiin juhlimassa Miami Beachilla, jossa hänen rohkea asuvalintansa osoittautui liian rohkeaksi. Niukkaakin niukempi cocktail-asu oli nimittäin varustettu jättimäisellä kaula-aukolla, joka paljasti lopulta hieman liikaa intiimejä yksityiskohtia. Mukana juhlimassa oli myös Joannan ystävä Karent Sierra.

Miamin täydelliset naiset -sarjasta tunnettu Joanna Krupa on tehnyt jo useita kampanjoita PETA-järjestölle. Tuoreimmassa kampanjassa Krupa kertoi vangittujen miekkavalaiden ahdingosta ja kehotti kaikkia kouluttamaan itseään sen suhteen, mitä vesieläinpuistot oikeasti tekevät ja nousemaan yhdessä niitä vastaan.

Splash
Splash
Splash
Splash