James Bondin tapot koottiin videolle – näin usein ”lupaa tappaa” on käytetty

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Salainen agentti James Bond palaa tänä vuonna valkokankaalle Spectre-elokuvan myötä. Kyseessä on jo 24. Bond -seikkailu, ja pääroolissa nähdään jälleen Daniel Craig. James Bondilla on lupa tappaa, ja nyt hänen tekemät hengenriistot on koottu yhdelle ja samalle videolle.

Auralnauts-niminen YouTube-käyttäjä on koonnut uskomattomalle lähes 40-minuuttiselle videokollaasille kaikki legendaarisen James Bond -agenttihahmon tekemät tapot. Mukana listauksessa on elokuvan nimi, ilmestymisvuosi sekä tappojen lukumäärä.

Emme tässä kerro lopullista lukumäärää tässä, mutta kerrottakoon, että vakooja on toiminut tehokkaana viikatemiehenä enemmän kuin 250 kertaa. Suosituin tekotapa on ollut ampuminen, mutta onpa hän riistänyt vihollisen hengen myös eläinten avulla ja jäädyttämällä.

Spectren ensi-ilta on 6. marraskuuta, jolloin selviää Bondin tuorein tappoluku. James Bondin seikkailut vievät hänet uusimmassa elokuvassa muun muassa kuolleiden päivää juhlivaan Meksikoon ja Sveitsin lumen peittämille alpeille. Elokuvan muissa rooleissa nähdään muun muassa M:n roolin perivä Ralph Fiennes sekä Andred Scott ja Dave Bautista.