Miehet kokeilivat bikinivahausta – tuska näkyy reaktioista

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Naisten täytyy välillä kärsiä ja kokea kipua kauneuden eteen. Sääri-, kainalo- ja häpykarvojen jatkuva ajeleminen voi välillä tuntua vaivalloiselta, minkä vuoksi moni nainen haluaakin pitkäkestoisempia lopputuloksia esimerkiksi vahaamisen avulla.

Siloisten säärien tai bikinirajan vuoksi täytyy kuitenkin hieman irvistellä, sillä kipukynnyksestä riippuen toimenpide ei ole kovinkaan mukava.

YouTube-videolla miehet saavat kokea, miltä naisena oleminen tuntuu. Miehet suosivat sileitä sääriä ja siistiä bikinialuetta naisillaan, mutta eivät välttämättä tiedä, mitä nainen joutuu kokemaan niiden eteen. Tyttöystävät halusivat laittaa miehensä tällä kerralla kosmetologin tuoliin, jossa he suorittivat miehilleen vahauksen ammattilaisen opastamana.

Miehet asettuvat melko levollisin ja luottavaisin mielin makuulle. Ilmeet muuttuvat kuitenkin hyvin nopeasti, kun ensimmäinen vahaliuska irrotetaan napakalla repäisyllä. Toimenpiteen jatkuessa poikaystävien ilmeet muuttuvat tuskallisemmiksi, mutta toivottavasti sileä lopputulos oli kivun arvoinen.