Poliisin some-kuvasta nettihitti – kävisi Lapin matkailumainoksesta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Sosiaalisessa mediassa julkaistaan jonkin verran myös viranomaisten materiaalia, ja ajoittain esimerkiksi poliisit yllättävät positiivisesti. Viikonloppuna Lapin taivaalla nähtiin harvinaisen kauniita revontulia, joista Lapin poliisilaitos onnistui ikustamaan poikkeuksellisen upean kuvan.

Lapin poliisilaitos julkaisi Facebook-sivuillaan valokuvan, jossa nähdään poliisiauto ja sen takana taivaalla todella upeita kirkkaanvihreitä revontulia. Poliisin valokuva kävisi koska tahansa Lapin matkailumainoksesta, joka vetoaisi varmasti ulkomaisiin turisteihin.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat