Yksisarvinen opettaa ulostamista – video ihmetyttää netissä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Vessahätä on suoliston tapa ilmoittaa tarpeesta ja se on olennainen osa terveellistä elämää. Kakkosasiaa ei saisi pidättää koskaan. Myös pökäleen tekotavalla on merkitystä, ja nyt yksisarvinen näyttää kaikille mallia oikeaoppisesta kakkaamisesta.

Netissä leviää hämmennystä aiheuttava Squatty Potty -tuotteen mainosvideo, jolla nähdään sateenkaaripehmistä kakkaava yksisarvinen. Video havainnollistaa, kuinka ulostaminen sujuu paremmin erillisen apujakkaran avulla. Suoli kääntyy askelman avulla oikeaan asentoon.

Apujakkaroita käytetään lähinnä lapsiperheissä, mutta yksisarvinen osoittaa siitä olevan hyötyä meille kaikille. Ennustamme, että viikossa yli kaksi miljoonaa katselukertaa kerännyt mainosvideo nostaa tuotteen myynnin pilviin.