Zombie-kakusta uusi hitti – näin teet oksettavan herkun

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Leipureiden ja kondiittoreiden uusimpana villityksenä on luoda mahdollisimman realistisen näköisiä kakkuja. Ideana on, että kakku näyttää muulta kuin perinteiseltä syntymäpäivän herkulta. Söisitkö kuitenkaan aivojen näköistä juhlaherkkua?

Kakkuja ansioikkaasti leipova How To Cake It -YouTube-käyttäjä näyttää uudella videolla, kuinka leivotaan ihmisaivojen näköinen kakku. Pohjana käytetään red velvet -kakkua, joka paistetaan metallisessa kulhossa. Kypsä kakkupohja muotoillaan aivojen muotoiseksi.

Kakun kammottavuus perustuu kakun kuorrutteena käytettyyn massaan, josta muotoillaan aivojen poimujen näköisiä putkiloita. Koko komeus sivellään lopuksi vadelmahillolla, jotta aivot näyttävät verisiltä ja mahdollisimman paljon zombeja houkuttelevilta. Tämä luomus jos mikä sopii pian vietettävän Halloweenin tarjoiluksi.