Amerikkalaisnainen: ”Liskomiehet pitivät seksiorjana Kuussa”

Ohhoh! · Annika Kela

Yhdysvaltain ilmavoimien entinen tutkaoperaattori Niara Terela Isley on avautunut kauhistuttavasta kokemuksestaan. Nainen kertoi, että liskomiehet kaappasivat hänet ja toimittivat naisen Kuussa sijaitsevaan tukikohtaan 1980-luvulla.

Niara kertoi Alien UFO Sightings-sivuston haastattelussa, että liskomiehet pitivät häntä seksiorjana Kuussa. Sen lisäksi nainen joutui järjestelemään laatikoita tukikohdan varastossa. Niara paljasti, ettei hän ole ainoa ihminen, joka on joutunut liskomiesten uhriksi.

Naisen mukaan NASA ja Yhdysvaltain armeija tietää liskomiesten tukikohdasta Kuussa, mutta he ovat pitäneet asian salassa. Isley on kirjoittanut aiheesta kirjan, jossa hän kertoo kauhistuttavista yksityiskohdista. Niara uskoo, että liskomiehet ovat yrittäneet tuhota hänen muistinsa ajalta, jolloin häntä pidettiin vankina.

Avaruusolioiden operaatio epäonnistui, sillä nainen muistaa kaiken hypnoosin avulla. Hänen mukaansa liskomiehet pitävät ihmisiä arvottomina seksiorjina ja esineinä, joita he kierrättävät keskenään. Niara toivoo, että paljastamalla Kuussa tapahtuneet asiat hän rohkaisee myös muita liskomiesten uhreja astumaan esiin, jotta vääryydet saataisiin loppumaan.