Joanna Krupa ikuisti bikinivartalonsa selfie-kuviin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippumallin ja realitytähti Joanna Krupa on eläinten oikeuksien puolestapuhuja. Krupa on ollut mallina eläinoikeusjärjestö PETA:n useissa eri kampanjoissa, joissa hänet on nähty poseraamassa myös pelkässä vartalomaalissa. Viime päivinä hän on lomaillut ahkerasti yhdessä miehensä kanssa.

Viikonloppuna Joanna kuvattiin juhlimassa Miami Beachilla yhdessä miehensä Romain Zagon kanssa. Joanna ei unohtanut ikuistaa upeaa bikinivartaloaan selfie-kuvaan.

Miamin täydelliset naiset -sarjasta tunnettu Joanna Krupa on tehnyt jo useita kampanjoita PETA-järjestölle. Tuoreimmassa kampanjassa Krupa kertoi vangittujen miekkavalaiden ahdingosta ja kehotti kaikkia kouluttamaan itseään sen suhteen, mitä vesieläinpuistot oikeasti tekevät ja nousemaan yhdessä niitä vastaan.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash