McDonaldsin hurja uutuus: Juustohampurilaisten kuningas?

Viihdeuutiset · Annika Kela

McDonalds on tuonut ateriavalikoimaansa erikoisen uutuden. Etelä-Amerikan maissa lanseerattu cheddar-ateria sisältää valtavan määrän juustoa. The Grand Cheddar McMelt -ateriaksi nimetyssä juustohampurilaisateriassa cheddar on pääosassa ja sitä on paljon.

Hampurilaisen välissä on pihvien lisäksi vain cheddaria ja pekonia. Myös ranskalaiset tarjoillaan cheddar-kastikkeella ja pekonilla. Ateria on lanseerattu muun muassa Brasiliassa ja kuten voi arvella, uutuusherkku on saanut pikaruoanystävät villiintymään.

Daily Mail -lehden mukaan McDonaldsin cheddar-ateria on herättänyt huomiota Euroopassa ja monet herkkusuut odottelevat uutuuden rantautuvan pian Euroopan maihin. On sanomattakin selvää, että tämä ateria ei ole laihduttajien valinta.