Mies juoksi 160 kilometriä – pysähtyi jokaisen avuntarvitsijan kohdalla

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Lontoossa asuva Patrick Luong harrastaa juoksemista. Hän on ottanut osaa GoodGym-ryhmän toimintaan, jossa tarkoituksena on yhdistää juokseminen ja hyväntekeväisyys. Ryhmässä jokainen suorittaa kuukauden ajan haluamansa määrän juoksulenkkejä, joiden aikana tekee aina jonkin hyvän teon toiselle ja auttaa niitä, jotka tarvitsevat apua.

Luong työskentelee taloussuunnittelijana ja käy arkisin töissä toimistoaikaan, minkä lisäksi hän aloitti GoodGym-ryhmässä. Mies aloitti rauhallisesti ja suoritti hyviä tekoja juoksulenkeillään muiden kanssa melko samanlaiseen tahtiin. Luong teki hyviä tekoja kuukausittain aluksi noin neljästä kuuteen kappaletta, minkä jälkeen mies päätti pystyvänsä parempaan.

Pelkän syyskuun aikana Luong juoksi Metro-lehden mukaan yhteensä 160 kilometriä ja teki 31 hyvää tekoa, mikä rikkoo kaikki ryhmän aiemmat ennätykset. Ennen Luongia hyvien tekojen ennätys kuukausitasolla oli 20, minkä mies ylittikin reippaasti. Kuukauden aikana mies teki lenkkiensä aikana muun muassa puutarhatöitä, auttoi vanhuksia, osallistui rahankeräyksiin ja toimitti ruokalähetyksiä ruokapankkeihin.