Moottoripyöräilijän uskomaton temppuilu – tähän ei moni pysty!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Vanhan sanonnan mukaan 10.000 tunnin tekeminen saa kenestä tahansa minkä tahansa lajin tai taidon osaajan. Sama pätee mahdollisesti myös moottoripyöriin, mutta ei välttämättä vielä riitä nyt verkossa leviävän videon miehelle, joka käskyttää moottoripyöräänsä historiallisen näyttävästi.

Pienellä levähdyspaikalla moottoripyörä saa sellaista kyytiä, että vastaavaa ei ole nähty ihan hetkeen missään. Miehellä pysyy menopeli hallinnassa kaikissa mahdollisissa tilanteissa. Video on tähän mennessä nähty jo 14 miljoonaa kertaa ja jaettu lähes 300.000 kertaa. Eikä turhaan.

Top!

Posted by Kay One on 10. lokakuuta 2015

Katso video tästä.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat