Seksin tarpeessa? Näin hoidat yhden yön jutun tyylillä

Lifestyle Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Osa sinkuista nauttii elämästään ilman parisuhdetta. He saavat olla oman onnensa seppiä ilman, että joutuisivat jakamaan sängyn, jääkaapin tai kaukosäätimen kenenkään kanssa. Seksin harrastaminen saattaa käydä tylsäksi, jos sitä joutuu suorittamaan aina yksin.

Onneksi vapaamielisessä maailmassa on mahdollista purkaa paineita satunnaisten seuralaisten kesken. Mikäli ei halua yhden yön kumppanista riippakiveä tai vakituista hoitoa, kannattaa toimia seuraavien ohjeiden mukaisesti.

Kanna aina mukanasi kondomeja. Turvallisuus on kaiken A ja O, vaikka suorittaisi yhdyntää tutun henkilön kanssa. Kondomi on ainoa keino suojautua sukupuolitaudeilta. Iskemisvaiheessa tarvitaan rohkeutta ja itsevarmuutta. Valitse kohde, kävele luokse ja aloita keskustelu. Kysy henkilön nimeä ja ennen kaikkea muista se. Pane nimi mieleen, sen jälkeen voi panna muutakin.

Keskustelut on hyvä pitää kevyinä. Yhden illan jutun kanssa ei kannata uppoutua poliittisiin tai taloudellisiin puheenaiheisiin, vaan jutustella mukavia pilke silmäkulmassa. Musiikki, elokuvat ja urheilu ovat hyviä keskustelunaiheita. Turhanpäiväinen utelu karkoittaa mahdolliset petiehdokkaat pois.

Käytä kehonkieltä hyväksesi. Istu hänen lähellä, koskettele ja tiedustele, olisiko hänellä mahdollisesti aikomusta jatkaa iltaa jossain yhdessä. Voit myös mennä suoraan asiaan kysymällä: ”Mennäänkö teille vai meille?”.

Mikäli suunnittelet pääseväsi seksin jälkeen karkuun, kannattaa iltaa jatkaa hänen luonaan. Jos kuitenkin päädyt esimerkiksi turvallisuussyistä omaan kotiin, kannattaa partnerille tehdä jo illalla selväksi, että joudut lähtemään aikaisin aamulla jonnekin. Näin ollen hän ei jää asuntoosi hengailemaan.

Lataa puhelin. Aamulla on oltava akkua taksin soittamiseen, kartan katsomiseen tai vaikkapa kaverille pirauttamiseen. Älä riisu koruja yöksi ja jätä vaatteet yhteen ja samaan kasaan. Tämä varmistaa sen, että et jätä vahingossakaan esineitäsi hänen kotiinsa ja pystyt poistumaan vähin äänin, Elite Daily vinkkaa.

Ota yöstä irti se mitä saat. Harrasta villiä ja nautinnollista seksiä. Mikäli haluat seksikaverista eroon aamulla, kannattaa kieltäytyä aamupalasta ja lounaasta. Anna hänen olla se, joka pyytää puhelinnumeroasi. Numeroa ei ole pakko antaa, jos on alun perin hakenut vain yhden illan juttua. Päätöksessä ei ole mitään väärää, jos molemmat osapuolet ovat tietoisia tilanteesta, eikä ketään käytetä hyväksi.