Nainen rakastui netissä: Lainasi nigerialaiselle ”miljonäärille” 250.000 dollaria

Viihdeuutiset · Annika Kela

Uusiseelantilainen nainen rakastui palavasti netin deittipalvelussa tapaamaansa nigerialaismieheen. Sulavapuheinen Christopher Wiliams oli naisen mukaan sulavapuheinen herrasmies, joka valloitti hänen sydämensä heti.

Wiliams kertoi olevansa varakkaasta perheestä ja hän kertoi, että häntä odotti tulevaisuudessa noin 16 miljoonan dollarin arvoinen perintö. Eräänä päivänä Christopher ilmoitti, että hän aikoi muuttaa Uuteen-Seelantiin, jotta hän voisi aloittaa yhteisen elämän naisen kanssa.

Rakkauden sokaisema nainen oli ideasta innoissaan, eikä hän kyseenalaistanut miehen rehellisyyttä edes siinä vaiheessa, kun mies pyysi naiselta rahaa lainaan.

Uusiseelantilaisnainen maksoi miehelle yli 250.000 dollaria siitä, että mies saisi järjestettyä Nigeriassa asiansa kuntoon muuttoa varten. Williams vakuutti, että hän maksaa velan naiselle takaisin miljoonaperinnöstään. Sitten mies katosi kuin tuhka tuuleen.

Nöyryytetty nainen teki miehestä rikosilmoituksen ja Uuden-Seelannin poliisi otti asian tutkiakseen. Viranomaiset onnistuivat selvittämään, että miehen oikea nimi oli Akintunde Vincent Abiodun.

Miehellä oli useita rikoskumppaneita ja naisen lainaamat rahat olivat päätyneet Malisiaan ja eripuolille Nigeriaa. Nainen oli sortunut pahamaineiseen nigerialaishuijaukseen. Viranomaiset ovat kehoittaneet naista varautumaan siihen, ettei hän tule koskaan näkemään penniäkään lainaamistaan rahoista.