Kimin valtavat rinnat varastivat show’n – koominen näky

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kim Kardashianin ensimmäinen raskaus ei sujunut täysin ongelmitta. Raskaus oli naiselle kivuliasta aikaa, minkä lisäksi hän tunsi olonsa tukalaksi ja vieraaksi kasvaneessa vatsassaan. Kim ja Kanye yrittivät toista lasta pitkään, mutta Kim kertoi äskettäin vihaavansa raskausaikaa.

Eilen Kim osallistui Cosmopolitan-lehden 50-vuotisbileisiin Hollywoodissa sijaitsevassa Ysabelissa. Hänen povensa varasti pääosan koko illassa, sillä se oli nostettu suorastaan koomisen näköisesti pääosaan.

Kim Kardashian kertoi äskettäin, että ei voi ymmärtää naisia, jotka kertovat nauttivansa olostaan raskaana. Kim kertoo raskauden olevan hänen elämänsä kamalin kokemus, josta hän ei ole pystynyt nauttimaan sekuntiakaan. Kim perusteli mielipidettään sillä, että hän on turvonnut, hänen selkäänsä sattuu, mitkään vanhat vaatteet eivät mahdu hänelle ja hänen vartalonsa vain levenee levenemistään.

Splash
Splash
Splash
Splash