Kitaran muotoinen ökykartano myynnissä – hinta jopa 14 000 000 dollaria

Koti & Asuminen Lux · Stara.fi

Kiinteistömarkkinat ovat olleet lamassa jo useamman vuoden, mutta silti alalla on rikottu ennätyksiä vuosittain. Nyt myyntiin on tullut Yhdysvaltojen Alabaman kallein kiinteistö, kun Guitar House -niminen kitaran muotoinen kartano myydään pian huutokaupalla.

Birminghamin Shoal Creekissä sijaitseva noin 6.000 neliömetrin luksustalo tunnetaan erityisesti rakennuksen ja pihamaan muodosta. Se myydään DeCaro Luxury Auctionsin järjestämässä huutokaupassa lokakuun lopussa. Kartano tuli myyntiin jo viime vuonna 14 miljoonan hintaan, mutta silloin ostajia ei löytynyt. Nyt tavoitteena on saavuttaa samanlainen kauppasumma.

Talossa on 15 makuuhuonetta, 25 kylpyhuonetta, elokuvateatteri 170-tuumaisella valkokankaalla ja 25 istuimella, hissi, 2.000 pullon viinikellari, pelihuone, uima-allasalue vesiputouksilla ja 12 auton autotalli.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash