Napapiirin Sankarit 2 -hittikomedialla jo 200 000 katsojaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Teppo Airaksisen ohjaama sekä Jarkko Hentulan ja Olli Haikan tuottama Napapiirin sankarit 2 -elokuva rikkoi 200.000 katsojan rajan kahdessa viikossa. Elokuvan on tähän mennessä nähnyt jo 201.608 katsojaa.

Kautta aikojen vain viidellä kotimaisella elokuvalla on ollut yli 200.000 katsojaa kahden esitysviikon jälkeen. Elokuva on jatko-osa Napapiirin sankarit -menestyskomedialle, jonka oli samassa ajassa nähnyt 152.121 katsojaa.

Napapiirin sankarit 2 -elokuvassa nähdään ensimmäisestä osasta tutut Jussi Vatanen, Pamela Tola, Timo Lavikainen, Miia Nuutila ja Kari Ketonen. Uusia hahmoja elokuvassa näyttelevät muun muassa Santtu Karvonen ja Joonas Nordman. Elokuvassa vilahtaa myös monia muita ensimmäisestä osasta tuttuja hahmoja ja uusia yllättäviä sivurooleja.