Laser-partahöylä liian hyvä ollakseen totta – potkittiin ulos Kickstarterista

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme pari viikkoa sitten Kickstarter-palvelussa suuren suosion saaneesta uutuustuotteesta, joka mullistaisi parranajon. The Skarp Razor oli perinteistä partahöylää muistuttava laite, jossa parran katkaisun hoitaisi lasersäde. Todellisuus oli kuitenkin vielä aivan toinen.

Nyt The Skarp Razor on nimittäin saanut potkut Kickstarter-palvelusta, koska laitteesta ei ollutkaan olemassa edes beta-versiota, vaan ainoastaan konsepti. Morgan Gustavssonin ja Paul Binunin perustaman Skarp Technologiesin kehittämälle teknologialle haettiin sijoituksia Kickstarter-palvelussa, ja 160.000 dollarin tavoitteen sijaan rahaa tuli heti miljoonia.

The Skarp Razor -projekti tilanne ei siis ollut vielä siinä vaiheessa, että sille olisi voitu hakea rahoitusta Kickstarterissa, The Register uutisoi. Projekti voi kuitenkin lähitulevaisuudessa ponnahtaa jatkokehityksen myötä uudelleen samaan rahoitusputkeen.

The Skarp Razor
The Skarp Razor