Volkswagen-huijauksesta tekeillä elokuva – Leonardo DiCaprio mukana?

Viihdeuutiset · Annika Kela

Näyttelijä-tuottaja Leonardo DiCaprio on ilmaissut olevansa kiinnostunut elokuvasta, joka kertoo Volkswagenin skandaalista. Leonardo on käynyt keskusteluja elokuvasta Paramount-elokuvayhtiön kanssa.

The Hollywood Reporter -lehden mukaan elokuva perustuu The Too Big To Fail of the Auto Industry -kirjaan, jossa käydään läpi skandaaliin johtaneita vaiheita. Kirjan on kirjoittanut Jack Ewing ja huhujen mukaan elokuvaoikeudet on jo myyty Paramountille.

Paramount onnistui tekemään diilin elokuvaoikeuksista jo ennen kuin kirja julkaistiin. Kun Leonardo DiCaprio sai vihiä skandaaliin perustavasta elokuvasta, hän ilmoitti haluavansa mukaan. DiCaprion huhutaan olevan yksi elokuvan tuottajista.

Toistaiseksi ei ole tiedossa aikooko Leonardo myös näytellä elokuvassa. DiCaprion kerrotaan olleen eritysen kiinnostunut projektista, sillä hänet tunnetaan suurena luonnonsuojelijana ja hän pitää autoteollisuuden tekoa vastenmielisenä. Dokumenttielokuva tulee kertomaan totuuden historian suurimmasta petoksesta autoteollisuudessa.